Pub food

Weer een verzoekje: “Wanneer maak je nog eens Cottage Pie?”.

Awel, volgende week dus. Meer nog, donderdag serveren we een menuutje helemaal geïnspireerd op de fantastische Ierse keuken. En dinsdag geven we al een voorproefje met een heerlijk sappig stukje zalm.

DINSDAG 29/1/2019

  • Kervelsoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Gebakken zalmfilet met prei, witte wijnsaus en ovenpatatjes – €12,5 per persoon

  • Sinaasappelroom – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 27/1 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 31/1/2019

  • Aardappel-preisoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Cottage pie (stoofpotje van gehakt en groenten onder een smeuïg laagje aardappelpuree)   – €9,5 per persoon

  • Tiramisu met Baileys – €3 per portie

Bestel je menu voor dinsdagavond 29/1 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s