Dagschotel op dinsdag

Na 2,5 jaar draait onze zaak op volle toeren. Een dikke merci aan al onze trouwe klanten! Maar met meer en meer cateringwerk lukt het niet altijd om twee keer per week een dagschotel te prepareren.

Tijd dus voor een kleine aanpassing: De vertrouwde dagschotels blijven, maar vanaf nu alleen nog op dinsdag. Geen tijd op dinsdag? Geen probleem. Alles is zoals altijd vers en huisgemaakt en kan zeker 2-3 dagen in de koelkast bewaard worden.

En zo beginnen we een nieuw hoofdstuk in het Kok & Company verhaal:

DINSDAG 26/2/2019

  • Romige paprikasoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • In de oven gebakken forel met prei en puree – €11 per persoon

  • Rijstpap – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 24/2 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s