Na 2,5 jaar draait onze zaak op volle toeren. Een dikke merci aan al onze trouwe klanten! Maar met meer en meer cateringwerk lukt het niet altijd om twee keer per week een dagschotel te prepareren.
Tijd dus voor een kleine aanpassing: De vertrouwde dagschotels blijven, maar vanaf nu alleen nog op dinsdag. Geen tijd op dinsdag? Geen probleem. Alles is zoals altijd vers en huisgemaakt en kan zeker 2-3 dagen in de koelkast bewaard worden.
En zo beginnen we een nieuw hoofdstuk in het Kok & Company verhaal:
DINSDAG 26/2/2019
- Romige paprikasoep – €1,5 per portie
(250ml) of €5 per liter
- In de oven gebakken forel met prei en puree – €11 per persoon
- Rijstpap – €3 per portie
Bestel je menu voor zondagavond 24/2 (21u) op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.