Geurig

Nog meer kleur op je bord deze week. Maar ook de heerlijke geur van gember, citroengras, limoenblaadjes en – omdat we al eens van wat contrast houden – speculaas:

DINSDAG 19/3/2019

  • Spinaziesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Gebakken kabeljauw met fijne groenten, Thaise rode curry en  puree – €14,5 per persoon

  • Tiramisu met speculaas – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 16/3 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s