Witloof in de spotlights

Voor we onze sjaal en handschoenen definitief naar de zolder verbannen en de eerste lenteoogst de winkelrekken vult, nemen we even de tijd om in stijl afscheid te nemen van de winter.

Deze week – op de valreep – dus nog eens een hoofdrol voor ons Belgisch witloof:

DINSDAG 9/4/2019

  • Witloofroomsoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Kippenboutjes (of kippenfilet) met fine champagnesaus, witloof en champignons en puree –  €12,5 per 

  • Frambozenbavarois – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 7/4 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s