Voor we onze sjaal en handschoenen definitief naar de zolder verbannen en de eerste lenteoogst de winkelrekken vult, nemen we even de tijd om in stijl afscheid te nemen van de winter.
Deze week – op de valreep – dus nog eens een hoofdrol voor ons Belgisch witloof:
DINSDAG 9/4/2019
- Witloofroomsoep –
€1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Kippenboutjes (of kippenfilet) met fine champagnesaus, witloof en champignons en puree – €12,5 per
- Frambozenbavarois – €3 per portie
Bestel je menu voor zondagavond 7/4 (21u) op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.