Op en tot zomer

Bij temperaturen boven 20°C slaan de zomerkriebels in alle hevigheid toe. Volgende week dus een op en tot zomers menuutje met frisse komkommersoep, een heerlijk slaatje met gerookte kip en verse aardbeien.

DINSDAG 23/4/2019

  • Komkommersoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Caesarsalade met gerookte kip en ambachtelijk stokbrood –  €10 per persoon

  • Yoghurtmousse met aardbeien – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 21/4 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie