Waar is da feestje?

We beginnen woendag in den Heizel waar de Malinwa de bekerfinale speelt (Duimen maar vrienden!!). Van daaruit trekken we de hele maand mei naar alle hoeken van Vlaanderen voor een heuse feestmaand vol verjaardagsfeesten, communies, lentefeesten en zelfs sporttoernooien.

Onze keuken draait dus op volle toeren om al dat lekkers voor te bereiden. Waar mogelijk gaan we – tussen alle andere activiteiten door – gewoon door met onze vertrouwde dagschotels.

Hier en daar laten we jullie meegenieten van onze feestmenu’s. Zo beginnen we volgende week met een echte Kok & Company klassieker: Burgers! De hele maand mei een topper op onze BBQ’s, maar ook het onderwerp van onze workshop “Ambachteljjk koken” in ‘t Blikveld op maandagavond.

DINSDAG 30/4/2019

  • Kervelsoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Classic burger (Homemade broodje, rundsburger, 2 laagjes kaas, krokant spek, pittige tomatenchutney en een romige dressing) met cajun patatjes – € 9 per persoon

  • Crumble met rabarber en aardbeien – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 28/4 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie