Eenvoud siert

Er zijn niet altijd veel ingrediënten nodig om een feestelijke schotel op tafel te zetten: Pasta, gerookte zalm, gebakken champignonnekes en een fluweelzachte saus met mascarpone en witte wijn. Meer moet dat niet zijn…toch?

DINSDAG 14/5/2019

  • Courgettesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Tagliatelle met mascarponesaus, champignons en gerookte zalm – €12 per persoon

  • Advokaatmousse met witte chocolade – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 12/5 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie