BBQ kriebels

Het weer wil misschien niet echt mee. Maar onze klanten zijn helemaal in BBQ stemming. En onze keuken dus ook: Geurige marinades, satékes, huisgemaakt burgertjes, ribbekes om duimen en vingers af te likken ((letterlijk en figuurlijk) …

Ne mens krijgt er goesting van! Deze week laten we jullie meegenieten van een van onze BBQ klassiekers: Pittige kippenboutjes met honing-limoenmarinade. Laat het zonneke maar komen!

DINSDAG 21/5/2019

  • Broccolisoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Gebakken kippenboutjes met honing-limoenmarinade, mangosalade en kokosrijst – €11 per persoon

  • Tiramisu met speculaas – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 19/5 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie