Forel in de oven

‘t is alweer een paar maanden geleden dat er nog eens een forelleke op ons menu stond: Verse forel in z’n geheel gebakken in de oven met prei, gember en citroengras en daarbij een smeuige aardappelpuree met krokant korstje:

DINSDAG 30/7/2019

  • Minestronesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • In de oven gebakken forel met prei en puree –  €11 per persoon 

  • Tiramisu – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 28/7 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie