Zalig stukje zalm

Een lekker stukje vis op het menu! Dat is alweer een paar weken geleden. Daarom deze week een mals stukje zalmfilet met een heerlijk witte wijnsausje. En we beginnen met een witloofsoepje. Een mini-feestmenuutje op een doordeweekse dinsdag. Waarom niet?

DINSDAG 15/10/2019

  • Witloofroomsoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Gebakken zalmfilet met prei, witte wijnsaus en ovenpatatjes – €12.5 per persoon

  • Speculaasmousse – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 13/10 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie