Op verzoek: Vol-au-vent

Altijd fijn om verzoekjes te krijgen. En ook daar zien we vaak de echte klassiekers terugkomen. En gelijk hebben jullie!

Een krokant koekje, malse stukjes kip, verse bouillon, gebakken champignonnekes en natuurlijk zelfgemaakte ballekes. Wie kan daaraan weerstaan?

DINSDAG 22/10/2019

  • Spinaziesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Vol-au-vent met puree – €10.5 per persoon

  • Brownies – €2 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 20/10 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie