Een week voor Kerst brengen we jullie alvast in feeststemming. Met een heerlijk stukje zalm en een lekkere witte wijnsaus krijgt onze dagschotel een extra feestelijk tintje.
Op Kerst- en Oudjaarsavond maken onze vertrouwde dagschotels plaats voor het eindejaarsmenu. We wensen jullie dus nu alvast fantastische feestdagen en horen, schrijven of zien jullie graag terug in 2020!
DINSDAG 17/12/2019

- Courgettesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Zalmfilet met prei, witte wijnsaus en krieltjes – €12.5 per persoon
- Speculaasmousse – €3 per portie
Bestel je menu voor zondagavond 15/12 (21u) op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.