Veggie pasta

Deze week een ode aan de winter met een heerlijk soepje van knolselder en een crumble van appeltjes en havermout.

Maar ’t is februari en ik begin officieel af te tellen naar de lente. We zorgen dus ook voor een streepje zon op je bord met een zuiderse pastaschotel.

DINSDAG 4/2/2020

  • Knolseldersoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Cannelloni met spinazie-ricottavulling en tomatensaus – €8.5 per persoon

  • Appelcrumble – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 2/2 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s