We zetten onze dagschotels tijdelijk stop

In het kader van de toenemende veiligheidsmaatregelen rond Covid-19, hebben we – met spijt in het hart – besloten om toch onze wekelijkse dagschotels tijdelijk stop te zetten.

Geen gemakkelijke beslissing. We beseffen maar al te goed dat het zeker nu niet evident is om even langs de supermarkt te lopen of bij de bakker langs te gaan.

Maar zelfs met de beste voorzorgsmaatregelen bij de inkoop van ingrediënten, de bereiding van de schotels en de levering, blijven er te veel onnodige risico’s voor jullie veiligheid en verdere verspreiding.

Bovendien heb ik me opgegeven om vrijwilligerswerk te doen in het ziekenhuis. Ik wil me dus zoveel mogelijk vrijmaken om waar mogelijk te kunnen bijspringen en werk uit handen te nemen van het zorgpersoneel daar. Zo hoop ik een extra handje te kunnen toesteken waar het op dit moment het meest nodig is!

Hou het gezond, zorg goed voor jezelf en hopelijk tot heel snel!!

Geef een reactie