Moederdagbrunch

Terwijl het normale leven voorzichtig terug op gang komt, gaan ook wij stilaan weer aan de slag.

Als alles goed gaat, starten we vanaf volgende week dinsdag 5 mei opnieuw met onze wekelijkse dagschotels. Daarover later deze week meer. Hou jullie mail dus in de gaten!

Ook met Moederdag duiken we in alle vroegte de keuken in om een heerlijke brunch te prepareren. Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor iemand heel bijzonder? Bestel dan snel een ontbijt/brunchmand met of zonder flesje bubbels – naar goede gewoonte 100% vers en huisbereid. Zoals altijd leveren we (binnen een straal van 15 km) gratis aan huis.

Om al dat lekkers vers te kunnen bereiden en leveren, is onze capaciteit beperkt. Bestellen kan tot en met dinsdag 5 mei of zolang de voorraad strekt. Op = op! Wees er dus snel bij en contacteer ons op info@kok-en-company.be of 0468 / 353 454

Meer info over onze brunchformules

Geef een reactie