Weken geleden kreeg ik al verschillende verzoekjes om nog eens burgers te maken. Et voila…
En om te tonen dat we de voorbije weken echt niet hebben stilgezeten, presenteren we met trots een nieuwe creatie: De “burgèr” op z’n frans met heerlijke truffelmayonaise, smeuïge plakjes smeltende Brie, krokant spek en gekarameliseerde uitjes. Mjammie!
DINSDAG 19/5/2020
- Courgettesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

- Homemade burger met cajun patatjes – keuze uit 3 soorten – € 9 per persoon
- Classic: Homemade broodje – burger – Cheddar – Emmentaler – krokant spek – tomatenchutney – sla – romige dressing
- Grieks: Homemade broodje – burger – tzatziki – Feta – sla -gekarameliseerde uien
- Frans: Homemade broodje – burger – truffelmayonaise – Brie – sla – spek – gekarameliseerde uien
- Crumble van aardbeien en rabarber – €3 per portie
Bestel je menu voor zondagavond 17/5 (21u) op info@kok-en-company.be.
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.