
Terwijl wij met volle teugen genoten van ons verlof, zorgden jullie al voor inspiratie voor de volgende dagschotels. Eén verzoekje kwam verschillende keren terug: “Wanneer maak je nog eens forel?”.
En zoals altijd: Jullie vragen, wij koken!
Deze week dus lekkere ovengebakken forellekes op het menu.
Nog ideetjes voor de volgende weken? Laat maar komen!
- Komkommersoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- In de oven gebakken forel met prei en puree – €11 per persoon
- Frambozenbavarois – €3 per portie
Bestel je menu voor zondagavond 21/6 (21u) op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.