Witloof in den oven

De herfst is in ‘t land en het witloof op z’n best. Het moment dus voor deze heerlijke klassieker die al een tijdje op mijn lijst met verzoekjes stond.

Ook het recept van onze kruidige pompoensoep halen we volgende week nog eens boven.

DINSDAG 13/10/2020 

  • Pompoensoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Witloofrolletjes in den oven met gegratineerde puree –  €12 per persoon 

  • Speculaasmousse – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 11/10 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie