Dinsdag visdag

Volgende week op het menu: Een heerlijk stukje gebakken zalm, gestoofde prei en een verrassende witte wijnsaus met een vleugje limoen. Dat vullen we aan met een stevige knolseldersoep en een mousseke van advokaat en witte chocolade. Smakelijk!

DINSDAG 27/10/2020 

  • Knolseldersoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Gebakken zalmfilet met prei, limoen beurre-blanc en ovenpatatjes –  €13 per persoon 

  • Mousse van advokaat en witte chocolade – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 25/10 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie