Superfood

Terug van weggeweest en (hopelijk) back to stay!

Volgende week geven we je immuunsysteem een boost met onvervalst superfood: Een knalgroen soepje boordevol spinazie (alleen al van er naar te kijken krijg je energie), een heerlijke pastaschotel met nog meer spinazie, romige ricottavulling en tomatensaus vol verse kruiden en we eindigen met frambozenbavarois – een vitaminenbommetje om “U” tegen te zeggen.

Omwille van de huidige Coronasituatie sta ik er tijdelijk alleen voor (zonder extra chauffeur en souschef). Als vrouw kan ik uiteraard moeiteloos multitasken, maar – ik moet het toegeven – ook ik heb maar 2 handen en kan maar op 1 plaats tegelijk zijn. Ik blijf doen wat ik kan, maar moet mogelijk het aantal bestellingen per week beperken en serieus puzzelen om alle leveringen in te plannen. Op voorhand mijn excuses als niet alles even vlot verloopt als normaal!

Om die leveringen nog veiliger te laten verlopen, vragen we om voorlopig alle betalingen te doen via overschrijving op ons rekeningnummer BE04 0689 0430 2331 of bij levering via mobiel betalen. We aanvaarden voorlopig geen cash geld. We blijven ook proberen om alle leveringen volledig contactloos te doen en zetten de thermobox met jullie bestelling voor de deur.

Nogmaals nen dikke merci voor jullie steun en begrip! We blijven er samen voor gaan (en hopen dat ‘t rap gedaan is)!

DINSDAG 10/11/2020 

  • Spinaziesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Cannelloni – spinazie – ricotta – tomatensaus –  €9 per persoon 

  • Frambozenbavarois – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 8/11 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie