Aftellen naar de feestdagen

Vanaf volgende week beginnen we officieel af te tellen naar de feestdagen en concentreren we ons 100% op de voorbereiding van jullie feestmenu’s. Na Nieuwjaar nemen we een weekje vrijaf om te bekomen van de drukke Kersttijd. De volgende 3 weken – van 22/12 tot 5/1 – dus uitzonderlijk geen dagschotel op dinsdag. We zijn terug vanaf 12 januari.

Om het seizoen in schoonheid af te sluiten, verwennen we jullie deze week wel met een extra feestelijk menuutje:

DINSDAG 15/12/2020 

  • Knolseldersoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Ragoût van everzwijn – witloofslaatje – puree – €15 per persoon  

  • Limoncellomousse – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 13/12 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie