
Wie ons een beetje kent, weet dat de Keltische cultuur een speciaal plaatsje heeft in ons hart. Ook dit jaar vieren we – een dagje op voorhand- St. Patrick’s Day met een aangepast menu: een ode aan de vaak onderschatte, maar overheerlijke boerenkeuken van Ierland.
DINSDAG 16/03/2021
- Aardappel-preisoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Cottage pie (stoofpotje van gehakt en groenten onder een smeuïg laagje aardappelpuree) – €10 per persoon
- Tiramisu met Baileys – €4 per portie
Bestel je menu voor zondagavond 14/03 (21u) op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.