België – Italië

Nog een zure nasmaak na de confrontatie op ‘t EK? Volgende week zorgen wij voor het perfecte huwelijk tussen de Italiaanse en Belgische keuken op je bord. Een stevig Belgisch ajuinsoepje, een klassieker uit de Italiaanse keuken en een Italiaans dessert met speculaas van bij ons.

DINSDAG 20/07/2021 

  • Ajuinsoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Cannelloni – spinazie – ricotta – tomatensaus – €9 per persoon  

  • Tiramisu – speculaas – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 18/07 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie