Zomers

Om in schoonheid te eindigen voor onze voorjaarsstop, stellen we volgende week nog eens een nieuw hoofdgerecht voor: een op-en-top zomerse pastaschotel op z’n Grieks.

Voor wie onze boodschap vorige week heeft gemist: Met een super druk communie- en feestseizoen voor de deur drukken we net als vorig jaar tijdelijk op de pauzeknop wat betreft onze dagschotels. Daarna zijn we er even tussenuit voor ons jaarlijks verlof van 6 tot en met 26 juni. Vanaf 28 juni zijn we er terug!

Menu

DINSDAG 26/04/2022 

  • Paprikasoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Griekse ovenschotel met orzo (Griekse pasta), gehakt, zuiderse groenten en feta – €10,5 per persoon 

  • Mascarpone met ‘Mojito’ aardbeien en meringue – €5 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 24/4 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie