Nog een weekje pauze

Eerst en vooral dikke merci allemaal voor jullie berichtjes vorige week. Nu ben ik er helemaal zeker van: Ik heb echt de beste en sympathiekste klanten van de wereld!

Hoe is ‘t met de vinger? Heel goed eigenlijk. Uit een 2de controle vandaag blijkt dat alles voorlopig vlot en zonder complicaties verloopt. Als alles goed blijft gaan, is er geen operatie nodig (oef!) alleen…geduld.

Vanaf nu begint dus het moeilijkste: Geduldig wachten tot alles weer aan elkaar is gegroeid, niks forceren en de vinger voldoende rust gunnen. Niet gemakkelijk!

Met een druk weekend in het vooruitzicht – opdrachten die al maanden geleden werden vastgelegd – hebben we daarom besloten om het volgende week nog even rustig aan te doen en nog één keer de dagschotel te schrappen. Als alles goed gaat, kunnen we er vanaf 7/2 dan weer tegenaan. Zullen we samen aftellen?

Geef een reactie