Een klassiek koud en warm buffet met vlees- en visgerechten voor 20-50 personen
De keuze van de gerechten wordt telkens aangepast op basis van het seizoen, jouw voorkeuren, het aantal personen, aantal kinderen… We houden ook rekening met voedselallergieën en -intoleranties en voorzien waar mogelijk in alternatieven zodat iedereen mee kan genieten.
Vanaf €35 per persoon
Koude schotels
Voor het koud buffet voorzien we per volwassene 150g vlees, vis en/of kaas, uiteraard vergezeld van een assortiment broodjes, zelfgemaakte sauzen en salades.
De prijs voor de koude schotels hangt af van de selectie, maar schommelt gemiddeld tussen €20 en €25 per persoon.
Een paar voorbeelden:
- Duo van huisgemaakte wildpaté (Fazant & Everzwijn) met uien- en witloofconfituur
- Vleesschotel met gekookte ham, boerenham, gebraad & rosbief
- Vleesschotel met gerookte eendenborst en Breydelspek
- Gemarineerde kipspiesjes met ananas
- Wraps met kip, groenten en cocktailsaus
- Italiaanse wraps met kip, pesto, gedroogde tomaatjes en rucola
- Tomaat-mozzarella met tapenade en gedroogde ham
- Trio van zalm (warmgerookt, koudgerookt en gemarineerd)
- Gerookte forel, paling en/of heilbot
- Klassieke tomaat-garnaal of carpaccio van tomaat met grijze garnaaltjes en een frisse yoghurt-kruidendressing
- Vitello Tonnato
- Ceasarsalade
Salades
- Slaatje met boontjes en spekjes
- Broccolisalade met tomatenvinaigrette
- Pastasalade met geroosterde groenten en tomatenpesto
- Koolsla
- Duitse aardappelsla
- Griekse salade
- Witloofsla
- Mangosalsa met radijsjes en groene appel
Zelfgemaakte sausjes
- Mayonaise
- Cocktailsaus
- Looksaus
- Frisse tartaarsaus
Warme schotels
Daarbovenop kan je – afhankelijk van het aantal gasten – 2 tot 3 warme gerechten kiezen die in bain maries gepresenteerd worden. Voor deze warme schotels voorzien we ongeveer 250g vlees/vis per persoon, aangevuld met brood, ovenaardappeltjes, puree, kroketten…
Ook hier is de prijs afhankelijk van je keuze.
Hieronder vind je alvast een paar voorbeelden met de prijs per persoon.
- Balletjes in tomatensaus – € 3 pp
- Lasagne met gehakt, champignons, geitenkaas en spinazie – € 3,5 pp
- Coq au vin – € 5,5 pp
- Kippenboutjes met cappuccino-paddenstoelensaus – € 5,5 pp
- Ragoût van everzwijn – € 6 pp
- Kalfsblanquette met geuze en mosterd – € 7 pp
- Zalm met prei, groene asperges en limoen beurre blanc – € 7,5 pp
- Kabeljauwhaasje met groentejulienne en witte wijnsaus – € 8,5 pp
Contacteer ons voor een offerte op maat via info@kok-en-company.be of 0468/353 454.