“Classic +” Koud en warm buffet

Een klassiek koud en warm buffet met vlees- en visgerechten voor 20-50 personen

De keuze van de gerechten wordt telkens aangepast op basis van het seizoen, jouw voorkeuren, het aantal personen, aantal kinderen… We houden ook rekening met voedselallergieën en -intoleranties en voorzien waar mogelijk in alternatieven zodat iedereen mee kan genieten.

Vanaf €35 per persoon

Koude schotels

Voor het koud buffet voorzien we per volwassene 150g vlees, vis en/of kaas, uiteraard vergezeld van een assortiment broodjes, zelfgemaakte sauzen en salades.

De prijs voor de koude schotels hangt af van de selectie, maar schommelt gemiddeld tussen €20 en €25 per persoon.

Een paar voorbeelden:

  • Duo van huisgemaakte wildpaté (Fazant & Everzwijn) met uien- en witloofconfituur
  • Vleesschotel met gekookte ham, boerenham, gebraad & rosbief
  • Vleesschotel met gerookte eendenborst en Breydelspek
  • Gemarineerde kipspiesjes met ananas
  • Wraps met kip, groenten en cocktailsaus
  • Italiaanse wraps met kip, pesto, gedroogde tomaatjes en rucola
  • Tomaat-mozzarella met tapenade en gedroogde ham
  • Trio van zalm (warmgerookt, koudgerookt en gemarineerd)
  • Gerookte forel, paling en/of heilbot
  • Klassieke tomaat-garnaal of carpaccio van tomaat met grijze garnaaltjes en een frisse yoghurt-kruidendressing
  • Vitello Tonnato
  • Ceasarsalade

Salades

  • Slaatje met boontjes en spekjes
  • Broccolisalade met tomatenvinaigrette
  • Pastasalade met geroosterde groenten en tomatenpesto
  • Koolsla
  • Duitse aardappelsla
  • Griekse salade
  • Witloofsla
  • Mangosalsa met radijsjes en groene appel

Zelfgemaakte sausjes

  • Mayonaise
  • Cocktailsaus
  • Looksaus
  • Frisse tartaarsaus

Warme schotels

Daarbovenop kan je – afhankelijk van het aantal gasten – 2 tot 3 warme gerechten kiezen die in bain maries gepresenteerd worden. Voor deze warme schotels voorzien we ongeveer 250g vlees/vis per persoon, aangevuld met brood, ovenaardappeltjes, puree, kroketten…

Ook hier is de prijs afhankelijk van je keuze.
Hieronder vind je alvast een paar voorbeelden met de prijs per persoon.

  • Balletjes in tomatensaus – € 3 pp
  • Lasagne met gehakt, champignons, geitenkaas en spinazie – € 3,5 pp
  • Coq au vin – € 5,5 pp
  • Kippenboutjes met cappuccino-paddenstoelensaus – € 5,5 pp
  • Ragoût van everzwijn – € 6 pp
  • Kalfsblanquette met geuze en mosterd – € 7 pp
  • Zalm met prei, groene asperges en limoen beurre blanc – € 7,5 pp
  • Kabeljauwhaasje met groentejulienne en witte wijnsaus –  € 8,5 pp

Contacteer ons voor een offerte op maat via info@kok-en-company.be of 0468/353 454.