Site pictogram Kok & Company

“Roasted” BBQ buffet

Vlees, vis en/of veggie BBQ buffet met saladbar vanaf 8 personen 

Wie kan weerstaan aan de verleiding van gloeiende kolen en de heerlijke geur van geroosterd vlees of vis? Het ultieme zomer-gevoel!

In onze BBQ formules combineren we originele en huisgemaakte vlees- en visspecialiteiten met een verrassende saladbar. Kies je onze eigenzinnige kijk op de klassieker burgers, worstjes en kippenboutjes of een luxe BBQ met vispapillotten, lamsspiesjes en speenvarken?

Al onze marinade, sauzen en salades zijn huisgemaakt met dagverse producten. Zo weet je precies wat je eet, zonder onnodige smaak- en/of kleurstoffen.

Wij leveren de gerechten kant-en-klaar zodat jij alleen de BBQ moet aansteken en kan beginnen bakken. Bij grote aantallen voorzien we ook bain-maries om alles warm te houden op het buffet.

BBQ + saladbar: €18 – €36 per persoon

Wil je graag samen met je gasten genieten van het feest? Wij komen ook ter plaatse bakken. Contacteer ons voor een offerte voor een BBQ met bakservice op maat.

De keuze van de gerechten wordt telkens aangepast aan jouw voorkeuren en budget, het seizoen, het aantal personen, aantal kinderen… We houden ook rekening met voedselallergieën en -intoleranties en voorzien waar mogelijk in alternatieven zodat iedereen mee kan genieten.

Alvast een paar voorbeeldjes van onze grillgerechten:

Saladbar:

Huisgemaakte sausjes:

Mobiele versie afsluiten