Keuzemenu, ontbijt- of tapasschotels gratis aan huis geleverd (*)
Laat je dit jaar eens extra verwennen met een heerlijk Kerst- of eindejaarsmenu. Wij doen het werk voor jou. Sit back and enjoy!
- Ontdek ons keuzemenu – Stel zelf je feestmenu samen
- Brunch- en tapasschotels – Gezellig samen aan tafel genieten
- Praktische tips & informatie
- Culi-cadeaubon – Het smakelijkste cadeau voor de gastvrouw/gastheer of onder de Kerstboom
Stuur ons je bestelling voor Kerst en Nieuwjaar vóór 14 december. Zoals gewoonlijk gaan we aan de slag met verse ingrediënten voor jouw feestmaal op maat. Alle gerechten worden gratis aan huis geleverd (*), samen met handige bereidings- en serveertips. Zo tover je in een paar minuten een feestmenu op tafel.
(*) Binnen een straal van 15km rond Sint-Katelijne-Waver centrum. Woon je verder weg? Contacteer ons dan voor meer informatie.
KEUZEMENU

Warme hapjes (per stuk)
Bladerdeeg – ham – kaas | €0,75 |
Bladerdeeg – olijftapenade – kaas | €0,75 |
Mini kroketje – witloof – ham – kaas | € 1 |
Mini kroketje – grijze garnaal | €1,50 |
Oosterse kipspiesjes – homemade sweet chilisaus | €1,50 |
Koude hapjes (per stuk)
Glaasje – citruszalm – courgette – pompelmoes – limoendressing | €1,75 |
Bordje vitello tonnato (carpaccio kalfsvlees – tonijnsausje – rucola – gedroogde tomaat – olijven – Parmezaan) | €2,50 |
Glaasje – tomaat – garnaal – avocado | €2,75 |
Slabootje Caesarsalade (romeinse sla – rode ui – gebakken kippenblokjes – Caesardressing – Parmezaan – croûtons) | €1.75 |

Soep (per liter)
Knolseldersoep Supplement: Spekjes & zure room (per persoon) | €5 €1,50 |
Courgettesoep – erwtjes – basilicum – Parmezaan – croûtons | €8 |
Pompoensoep – kokos – sinaasappel Supplement: Limoenroom (per persoon) | €8 €1 |
Witloofroomsoep Supplement: Grijze garnaaltjes (per persoon) | €8 €1,50 |
Romige vissoep – grijze garnaaltjes | €15 |
Supplement: Ambachtelijk, op steen gebakken stokbrood (per brood) | €2,5 |

Voorgerechten
Huisgemaakte witloofkroketten met ham en kaas (per stuk) Supplement: Witloofslaatje (per persoon) | €2,50 €3,50 |
Huisgemaakte garnaalkroketten (per stuk) Supplement: Witloofslaatje (per persoon) | €5 €3,50 |
Vitello tonnato (carpaccio kalfsvlees – tonijnsausje – rucola – gedroogde tomaat – olijven – Parmezaan) | €11,50 |
Garnaalcocktail – tomaat – avocado – pompelmoes | €14,50 |
Scampi (5 st) – groentejulienne – Thaise rode curry | €14,50 |
Oesterbordje (Zeeuwse creuses nr. 3) – 6 st | €15 |
Supplement: Ambachtelijk, op steen gebakken stokbrood (per brood) | €2,5 |

Hoofdgerechten – VIS
Aardappelgerechten en sauzen zijn niet inbegrepen, maar kunnen eventueel bijbesteld worden. Zo laten we je de vrije keuze om je gerecht helemaal zelf samen te stellen.
Zalm – kabeljauwhaasje – scampi – groentejulienne | €17,50 |
Kabeljauwhaasje – crumble met verse kruiden – prei – grijze garnalen | €21,50 |
Sauzen – vis (per 1/2 liter)
Witte wijnsaus | €4,50 |
Getomateerde witte wijnsaus – Sherry | €5,50 |
Witte wijnsaus – citroengras – gember – limoen | €5,50 |
Thaise rode currysaus (mild) | €7,50 |
Hoofdgerechten – VLEES
Aardappelgerechten zijn niet inbegrepen, maar kunnen eventueel bijbesteld worden. Zo laten we je de vrije keuze om je gerecht helemaal zelf samen te stellen.
De volgende gerechten worden geleverd met saus en groenten:
Parelhoen (filets & boutjes) – fine champagnesaus – champignons – witloof | €19,50 |
Parelhoenfilet – fine champagnesaus – champignons – witloof | €22,75 |
Ragoût van everzwijn – witloof | €16,50 |
Bij de volgende gerechten kies je de saus zelf. De groenten zijn inbegrepen:
Rug van speenvarken – geroosterde wintergroenten – witloof | €16,50 |
Lamskroontje – geroosterde wintergroenten – witloof | €22,50 |
Filet van hert – geroosterde wintergroenten – witloof | €24,50 |
Sauzen – vlees (per 1/2 liter)
Zachte mosterdsaus | €4,50 |
Fine Champagnesaus | €6,50 |
Champignons-cappuccinosaus | €6,50 |
Portosaus | €7,50 |
Albuferasaus (Cognac – porto – foie gras) | €8,50 |
Aardappelgerechten
Pommes duchesse (per stuk) | €0.25 |
Verse kroketten (per stuk) | €0,25 |
Krieltjes – rozemarijn (per persoon) | €2,50 |

Dessert
Als dessert serveren we een trio van mini-dessertjes. Per bestelling maak je een keuze van 3 dessertjes uit onderstaande lijst. We leveren de dessertjes in kleine glaasjes die als buffetje of op dessertbordjes kunnen geserveerd worden.
Trio van mini-dessertjes (per persoon). Keuze uit: | €5 |
Chocomousse | |
Tiramisu met speculaas | |
Rijstpap op grootmoeders wijze | |
Frambozenbavarois | |
Roomsoesjes – chocoladesaus (3st) |
GEZELLIG SAMEN AAN TAFEL
Brunch

The morning after: Zalig wakker worden met een standaard- of luxebrunch met of zonder bubbels.
PRAKTISCH
Kiezen
Enkele tips bij het kiezen van je feestmenu
- Per bestelling vragen we om je te beperkten tot 2 verschillende voor- en hoofdgerechten. Voor het dessert kunnen er maximum 3 verschillende soorten gekozen worden
- Vooral bij de hapjes en voorgerechten komen sommige ingrediënten en smaakcombinaties terug. Probeer herhaling binnen je menu te vermijden
- Hou rekening met het aantal personen en de mogelijkheden van je keuken en toestellen. Is je oven niet al te groot, kies dan bijvoorbeeld voor kroketten zodat er minder gerechten tegelijk in de oven moeten opgewarmd worden
Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen of twijfels!
Bestellen
Bestellen kan tot en met maandag 14 december via info@kok-en-company.be of 0468/353 454.
Aangezien al onze producten huisgemaakt zijn en we elke klant 100% kwaliteit en service willen bieden, kunnen we maar een beperkt aantal bestellingen aanvaarden. Wees er dus snel bij!
Zodra we je bestelling hebben ontvangen, vatten we alles samen in een bestelbon met bestelnummer. Lees de bestelling altijd grondig na en contacteer ons zo snel mogelijk bij vragen of opmerkingen.
We houden uiteraard rekening met voedselallergieën en -intoleranties en voorzien waar mogelijk in alternatieven zodat iedereen mee kan genieten. Geef je specifieke wensen meteen door bij de bestelling, zodat we op tijd naar een gepast en lekker alternatief kunnen zoeken!
Betalen
Voor een vlotte afhandeling vragen we het volledige bedrag van de bestelling vooraf – vóór 20 december – te betalen via overschrijving met vermelding van het bestelnummer. Je vindt alle details op de bestelbon.
Leveren of afhalen
Zoals altijd leveren we al dat lekkers – binnen een straal van 15km rond Sint-Katelijne-Waver centrum – gratis bij je thuis zodat jij in alle rust kan genieten van de feestdagen.
Woon je verder weg? Contacteer ons dan voor meer informatie.
Om onze levering vlot te kunnen plannen, vragen we om meteen bij de bestelling de gewenste dag en uur van levering duidelijk door te geven. Voorzie waar mogelijk een periode van een 2-tal uren waarbinnen we mogen leveren. Zodra we een overzicht hebben van alle bestellingen, laten we je weten wanneer je ons mag verwachten en maken we verdere praktische afspraken.
Kom je de bestelling liever zelf afhalen? Contacteer ons dan voor een concrete afspraak.
Bewaren, bereiden en serveren
Als onze gerechten worden zo kant-en-klaar mogelijk geleverd. Alles moet uiteraard nog wel ter plaatse worden opgewarmd en op je eigen borden gedresseerd. We voorzien per gerecht duidelijke bereidings- en serveertips om je daarbij zo goed mogelijk op weg te helpen.
Enkele tips:
- Zorg voor voldoende koeling (of koele ruimte) om alle schotels te bewaren tot je ze kan verwerken of serveren
- Denk op voorhand na op welke borden en schotels je alles wil serveren. Zorg ervoor dat alles klaarstaat binnen handbereik om onnodige stress tijdens de feesten te vermijden
- Als je twijfelt hoe je alles best in je oven krijgt, pas dan eerst eens in een koude oven. Zo weet je op voorhand of je iets moet opwarmen in de microgolf, of enkele schotels moet voorverwarmen. Alweer minder stress later!
- Hou rekening met het aantal personen en de mogelijkheden van je keuken en toestellen. Is je oven niet al te groot, kies dan bijvoorbeeld voor kroketten zodat er minder gerechten tegelijk in de oven moeten opgewarmd worden
- Vergeet de borden voor het hoofdgerecht niet voor te verwarmen. Om je plaats in de oven te besparen kan dat net zo gemakkelijk op de verwarming of in heet water
- Vraag hulp! Probeer niet alles alleen te beredderen in de keuken. Met een paar helpende handen gaat alles dubbel zo snel en dubbel zo gezellig!
Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen of twijfels! We denken op voorhand graag met je mee over de praktische organisatie.
Materiaal ophalen
Waar mogelijk leveren we alle gerechtjes in herbruikbare schotels, kommen en potjes die je ons achteraf kan terugbezorgen of in ecologisch verantwoorde wegwerpverpakkingen. Dat is onze kleine bijdrage aan het milieu.
Dat materiaal komen we na de feesten ook gratis terug ophalen. Laat ons bij je bestelling meteen even weten op welke van volgende momenten we het leeggoed mogen komen halen?
- Maandag 28/12: 10u – 12u
- Dinsdag 29/12: 10u – 12u
- Maandag 4/1: 10u – 12u
- Dinsdag 5/1: 10u – 12u
Passen deze momenten niet, contacteer ons dan even voor een andere afspraak.
Maximum 10 personen
Om praktische redenen kan het bovenstaande menu besteld worden voor max. 10 personen.
Is de groep groter, dan moeten we immers rekening houden met heel wat praktische punten: Hoe kan je alles opwarmen in je eigen keuken, is er voldoende koeling voorzien, werk je best in buffetvorm, moeten er bain-maries voorzien worden om schotels warm te houden…
Voor grotere groepen kan je ons daarom altijd volledig vrijblijvend contacteren voor een voorstel op maat.
We wensen je alvast fijne feestdagen en een fantastisch 2021!!