Een klassiek koud buffet met vlees- en visgerechten voor 20-50 personen
De keuze van de gerechten wordt telkens aangepast op basis van het seizoen, jouw voorkeuren, het aantal personen, aantal kinderen… We houden ook rekening met voedselallergieën en -intoleranties en voorzien waar mogelijk in alternatieven zodat iedereen mee kan genieten.
Per volwassene voorzien we 250g vlees, vis en/of kaas, uiteraard vergezeld van een assortiment broodjes, zelfgemaakte sauzen en salades.
Buffet €25 – €35 per persoon
Hieronder vind je alvast een paar voorbeelden:
- Duo van huisgemaakte wildpaté (Fazant & Everzwijn) met uien- en witloofconfituur
- Vleesschotel met gekookte ham, boerenham, gebraad & rosbief
- Vleesschotel met gerookte eendenborst en Breydelspek
- Kaasschotel met garnituur
- Gemarineerde kipspiesjes met ananas
- Wraps met kip, groenten en cocktailsaus
- Italiaanse wraps met kip, pesto, gedroogde tomaatjes en rucola
- Wraps met gemarineerde zalm en appel
- Vegetarische wraps met hummus en wortelsla
- Tomaat-mozzarella met pesto, tapenade en gedroogde ham
- Trio van zalm (warmgerookt, koudgerookt en gemarineerd)
- Gerookte forel, paling en/of heilbot
- Scampi met mangodressing
- Klassieke tomaat-garnaal of carpaccio van tomaat met grijze garnaaltjes en een frisse yoghurt-kruidendressing
- Vitello Tonnato
- Ceasarsalade
Salades
- Slaatje met boontjes en spekjes
- Broccolisalade met tomatenvinaigrette
- Pastasalade met geroosterde groenten en tomatenpesto
- Koolsla
- Duitse aardappelsla
- Griekse salade
- Witloofsla
- Mangosalsa met radijsjes en groene appel
Sausjes
- Mayonaise
- Cocktailsaus
- Zachte looksaus
- Frisse tartaarsaus
Contacteer ons voor een offerte op maat via info@kok-en-company.be of 0468/353 454.