“Zoete zonde” dessertenbuffet

Dessertenbuffet – vanaf 8 personen 

Nog een kleine zoete goesting na een geslaagde maaltijd?
Op ons dessertenbuffet serveren we een selectie mini-dessertjes die alle gaatjes kunnen vullen.

Afhankelijk van het aantal gasten maak je een keuze van 3-7 zondige afsluiters. We voorzien 3 dessertjes per persoon. Zo kan iedereen een dessertbordje naar zijn of haar smaak samenstellen.

Vanaf €7 per persoon

Zoals al onze formules wordt ook het dessertenbuffet samengesteld op basis van het seizoen, jouw voorkeuren en budget, het aantal personen, aantal kinderen… We houden ook rekening met voedselallergieën en -intoleranties en voorzien waar mogelijk in alternatieven zodat iedereen mee kan genieten.

Hieronder alvast een paar ideetjes:

  • Onze all-time favorite: Chocomousse (met of zonder een scheutje Trappist Rochefort 10)
  • Tiramisu – De klassieker of een variant met advokaat, Baileys, speculaas, rabarber…
  • Echte rijstpap op grootmoeders wijze
  • Soesjes met chocoladesaus
  • Panna cotta met mango
  • Limoncellomousse
  • Mousse van advokaat en witte chocolade
  • Sinaasappelroom
  • Frambozenbavarois
  • Huisgemaakte sorbets: Vlierbloesen (seizoen), sinaasappel, Gin & Tonic of cava
  • Margarita-roomijs
  • Zoute karamelijs met chocolate chips
  • Speculaasmousse
  • Chocoladesabayon
  • Yoghurtmousse met compote van mango, compote van aardbei en rabarber (seizoen) of verse aardbeien (seizoen)
  • Mascarpone met “mojito”-aardbeien, meringue en munt (seizoen)
  • Verse fruitsla met kokos-yoghurtroom
  • Mini muffins
  • Brownies
  • Mini-pannenkoekjes (ter plaatse gebakken) met warme chocoladesaus, een bolletje ijs en slagroom