Vlaams met een vleugje Italië en een snuifje Frankrijk

We zijn fan van onze eigen Belgische keuken, dat weten jullie intussen al. Voor onze soepjes zoeken we het deze week dan ook in eigen land met een stevig erwtensoepje en de klassieker der klassiekers: tomatensoep met ballekes.

Maar we laten ons af en toe ook graag eens inspireren door buitenlandse gerechten: Cannelloni en tiramisu uit Italië, een stoofpotje vol Franse specialiteiten en Amerikaanse brownies.

Smakelijk! Bon apetit! Buon appetito! Enjoy!

DINSDAG 13/3/2018

  • Erwtensoep – €1,5 per portie (250ml) Wintergroenten2of €5 per liter

  • Cannelloni met spinazie-ricottavulling en tomatensaus – €8,5 per persoon

  • Tiramisu – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 11/3 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 15/3/2018

  • Tomatensoep met balletjes – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Normandische kippenboutjes met cider, mosterd, appel en ovenpatatjes – €10 per persoon

  • Brownies – €1,5 per stuk

Bestel je menu voor dinsdagavond 13/3 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie