Knipoog naar het Oosten

Deze week op het menu: Een heerlijke mix van typisch Vlaamse ingrediënten en geurige smaakmakers uit het Oosten.

Vertrouwd en toch verrassend. Zo hebben we het graag!

DINSDAG 14/1/2020

  • Pompoensoep met kokos en sinaasappel – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Ovengebakken forel met citroengras en gember, met prei en puree – €11 per persoon

  • Yoghurtmousse met mangocompote – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 12/1 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie