Knipoog naar het Oosten

Deze week op het menu: Een heerlijke mix van typisch Vlaamse ingrediënten en geurige smaakmakers uit het Oosten.

Vertrouwd en toch verrassend. Zo hebben we het graag!

DINSDAG 14/1/2020

  • Pompoensoep met kokos en sinaasappel – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Ovengebakken forel met citroengras en gember, met prei en puree – €11 per persoon

  • Yoghurtmousse met mangocompote – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 12/1 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s