Een fris slaatje op het menu. Da’s alweer een hele tijd geleden. Dinsdag maken we een Caesarsalade – klassieker onder de slaatjes – met een eigen toets van huisgerookte kipfilet. Verrassend!
Donderdag ook een klassieker, maar van een heel andere orde. Onze burgers zijn terug van weggeweest. De “Classic” met kaas en spek, of de “Griekse” met feta en tzatziki. Welke kies jij?
DINSDAG 24/4/2018
- Komkommersoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Caesarsalade met gerookte kip en zelfgemaakt platbrood – €10,5 per persoon
- Frambozenbavarois – €3 per portie
Bestel je menu voor zondagavond 22/4 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 26/4/2018
- Preisoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Homemade burger (Classic of Grieks) met cajun patatjes – € 9 per persoon
- Classic: Homemade broodje, rundsburger, 2 laagjes kaas, krokant spek, pittige
tomatenchutney en een romige dressing - Grieks: Homemade broodje, rundsburger, tzatziki, feta en gekarameliseerde uien
- Classic: Homemade broodje, rundsburger, 2 laagjes kaas, krokant spek, pittige
- Chocomousse – €3 per portie
Bestel je menu voor dinsdagavond 24/4 (21u) op info@kok-en-company.be.
Ook een verzoekje? Laat het ons weten op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.