Een bonte verzameling…

Geen centraal thema deze week. Wel een bonte verzameling kleuren, smaken en geuren van alle kanten van de wereldbol.

DINSDAG 23/10/2018Mango panna cotta with fresh mango and topping with mango jelly

  • Spinaziesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter


  • Witloofrolletjes in den oven met puree – €12 per persoon

  • Yoghurtmousse met mangocompote – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 21/10 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 25/10/2018 

  • Minestronesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Cordon Blue van kalkoen met Zuiderse stoemp – €10,5 per persoon

  • Cheesecake met Bailleys – €3 per portie

Bestel je menu voor dinsdagavond 23/10 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s