Lentekriebels

Als we de weerberichten mogen geloven gaat het kwik volgende week alweer flink richting 20°C. De eerste lentekriebels laten zich voelen, eindelijk…

Voorlopig zoeken wij onze inspiratie nog even in het zonnige zuiden. Met een lekker wijntje erbij in de avondzon…dromen van de zomer.

DINSDAG 28/3/2017

Gemberkip

    • Komkommersoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
    • Macaroni met ham, kaas en prei – €7,5 per persoon
    • Chocomousse– €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 26/3 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 30/3/2017

    • lamsbrochettePaprikasoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
    • Gemarineerde lamsbrochette met Griekse sla, zachte looksaus en rozemarijnpatatjes – €11,5 per persoon (extra brochette +€3,5)
    • Frisse appelcake met citroen en yoghurt – € 2 per portie

Bestel je menu voor dinsdagavond 28/3 (21u) op info@kok-en-company.be.

Ook een verzoekje? Laat het ons weten op info@kok-en-company.be.

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie